Nieuwe turven gezocht!!

Voor het nieuwe seizoen 2019/2020 zijn we hard op zoek naar uitbreiding van het Turven Team (geboortejaar 2012/2013 of later).

Iedereen is welkom! Of je nu dun, stevig, lang, klein, stoer of wat voorzichter bent, iedereen is inzetbaar op zijn kwaliteiten! Op deze leeftijd wordt er nog niet getackled maar moeten de spelers lintjes (“tags”)  van elkaar afpakken. Speels, stoer én leuk! Er wordt getraind op dinsdagavond van 18:30u tot 19:30u en op zaterdagen van 10u tot 11u, tenzij er wedstrijden zijn. Wedstrijden worden gespeeld in de regio rondom Apeldoorn. Zie voor meer informatie de Turven pagina.

Nieuwe webshop

Goed nieuws voor iedereen, The RAMS RFC heeft een webshop. Deze kun je vinden in het menu bovenaan in de pagina. Zo kunnen jullie nog sneller en makkelijker spullen bestellen voor deze mooie sport. Hierbij alsvast de link: Webshop

Dames gezocht!

Dames gezocht!

Inmiddels hebben we bij de Rams een vast clubje dames die regelmatig samen trainen, maar die ook buiten de club zo nu en dan eens gezellig avondje hebben.
Om deze groep dames verder te helpen zijn we opzoek naar dames die het leuk lijken om een keer kennis te komen maken met rugby.
Dit zodat ook de dames op termijn wedstrijden kunnen gaan spelen.

De dames trainen iedere dinsdag en vrijdag van 19:00-20:00
Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met

Nieuwe website live!!!

Hallo bezoeker,

Welkom op de nieuwe site van The RAMS RFC.
Op deze site hopen we je zo veel mogelijk informatie te geven.

Mochten er alsnog vragen zijn, kun je ons altijd mailen:

  • Rugbyvragen: ()
  • Bestuursvragen: ()
  • Website: ()