Leeftijd:

Ben je bij de start van seizoen 2023/2024 geboren in 2014 of 2015? En dus jonger dan 10 jaar? Dan ben je welkom in ons Benjamin team!

Trainingstijden:
De Benjamins trainen op dinsdagavond en vrijdagavond van 18:45 uur tot 19:45 uur.

Wil je eens meedoen om te kijken of rugby wat voor je is? Je bent van harte welkom om 4x gratis mee te trainen! Geef je wel even op via ons mailadres.

Benjamins:
Bij de Benjamins leer je voor het eerst tackelen en getackeld worden. Dat is best spannend maar ook superstoer en gaaf! Bij rugby en dus ook bij de Benjamins, is plaats voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je klein, lang, tenger of stevig bent.
Naast het tackelen leer je passen, scrummen en in teamverband spelen. Met respect voor de tegenstander én de ref (scheidsrechter).

Wedstrijden:
Een wedstrijd wordt gespeeld door 8 spelers. Wedstrijden worden op zaterdagen in toernooiverband gespeeld. Eén wedstrijd duurt 2x 10 minuten en gemiddeld spelen we 3 wedstrijden. Zijn we met meer spelers dan wisselen we de hele tijd door, zo komt iedereen aan bod.

Een toernooi begint altijd om 10:00 uur en eindigt rond 11:30 uur.

Wedstrijden worden bijna altijd gespeeld op dezelfde locatie als waar de Turven  en Mini’s ook moeten spelen.

Ons team:
Ons team bestaat komend seizoen uit 20 Benjamins met trainer Miquel. We vinden het leuk als je met ons mee wil doen!

Kom je ook een keer meetrainen? Je kunt de eerste 4 weken (gratis) meetrainen en om te kijken of rugby iets voor jou is.