Leeftijd:
Ben je bij de start van seizoen 2022/2023 geboren in 2005 of 2006? En net nog onder de 18 jaar? Dan hoor je bij de Colts!

Trainingstijden:
Trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond van 18:45 uur tot 19:45 uur.  Op de zaterdagen spelen wij de wedstrijden. De eerste training van seizoen 2022/2023 is op dinsdag 30 augustus 2022.

Kom je ook een keer meetrainen? Je mag het 4 weken gratis proberen om te kijken of rugby iets voor jou is.
Iedereen is van harte welkom, geef wel even aan dat je komt via ons mailadres.

Colts:
De colts spelen het rugby spel zoals de volwassenen, alleen het spel duurt 35 minuten. Het is een uitdaging om slimmer te zijn dan je tegenstander. Dit doe je met je team en je spreekt gezamenlijk af hoe je door de verdediging heen breekt. Je zet je in voor je team om de wedstrijd te winnen.

Wedstrijden:
Een wedstrijd wordt gespeeld door 15 spelers. Wedstrijden worden op zaterdagen in competitieverband gespeeld. Eén wedstrijd duurt 2x 35 minuten.

Ons team:
Als je als 17 of 18 bent, dan is dit een goede leeftijd om met rugby te beginnen. Het is een leuke sport waarbij je veel uitdaging hebt. Het is echt team work en kameraadschap staat hoog in het vaandel. Rugby is makkelijk te leren. Tijdens de trainingen leren wij je hoe je moet passen, tackelen, Kicken, side steps maken, vallen, etc. Het belangrijkste is plezier, respect en kameraadschap.

Hieronder vind je het fotoalbum