Leeftijd:

Ben je bij de start van het seizoen 2022/2023 geboren in 2009 of 2010? En dus jonger dan 14 jaar? Dan hoor je bij de Cubs!

Trainingstijden:

Trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond van 18:45 uur tot 19:45 uur. Op de zaterdagen spelen wij de wedstrijden. De eerste training van seizoen 2022/2023 is op dinsdag 30 augustus 2022.

Wil je kijken of rugby wat voor je is? Je mag 4x gratis meedoen en bent welkom! Neem je vooraf wel even contact met ons op via ons mailadres?

Cubs:

De Cubs spelen het rugby spel bijna als de volwassenen. Een aantal regeltjes wijken af. Je speelt over het hele rugby veld en je moet zelfs door de palen kicken als er een try wordt gedrukt.

Wedstrijden:

Een wedstrijd wordt gespeeld door 15 spelers. Wedstrijden worden op zaterdagen in competitieverband gespeeld. Eén wedstrijd duurt 2x 25 minuten.

Ons team:

We hebben een leuk en enthousiast team, en we verwelkomen graag nieuwe teamleden! Rugby is makkelijk te leren. Tijdens de trainingen leren wij je hoe je moet passen, tackelen, kicken, side steps maken, vallen, etc. Belangrijkste is plezier, respect en kameraadschap.

 

 

Hieronder vind je het foto album