Leeftijd:

Ben jij bij de start van seizoen 2023/2024 geboren in 2012 of 2013? En dus onder de 12 jaar? Dan hoor je bij de Mini’s!

Trainingstijden:

Trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond van 18:45 uur tot 19:45 uur. Op de zaterdagen spelen wij de wedstrijden.

Wil je eens meedoen om te kijken of rugby wat voor je is? Je bent van harte welkom om 4x gratis mee te trainen! Geef je wel even op via ons mailadres.

Mini’s:

Spelen in een Mini team is cool en heftig met heel veel plezier. Je leert spelenderwijs het rugby spel. De nadruk ligt meer op skills om slimmer te zijn dan je tegenstander. Je leert tackelen, passen van de bal en getackeld worden, waardoor je lekker over de grond kunt rollen. Anders dan bij de jongere groepen mag je hier kicken en in de scrum moet je echt voorwaarts gaan om de bal te winnen.

Wedstrijden:

Een wedstrijdteam van de Mini’s bestaat uit 12 man. Zijn we met meer dan dat, dan zorgen we ervoor om steeds door te wisselen zodat iedereen actief bij de wedstrijden uitkomt. Wedstrijden zijn op zaterdagen en worden altijd in toernooivorm gespeeld. Eén wedstrijd duurt 2x 10 minuten en per toernooi worden er gemiddeld 3 wedstrijden gespeeld.

Een toernooi begint altijd om 10:00 uur en eindigt rond 11:30 uur.

Wedstrijden worden bijna altijd gespeeld op dezelfde locatie als waar de Turven  en Benjamins ook moeten spelen.

Ons team:

We zijn een enthousiast en gedreven team, onder aanvoering van trainer Kylan. We vinden het leuk om meer Mini’s te verwelkomen!

 

Hieronder vind je het foto album