Leeftijd:

Ben je bij de start van seizoen 2022/2023 geboren in 2015 of later? Dan ben je welkom in ons Turven team! De Turven zijn onder de 8 jaar oud.

Rugby spelen zou je kunnen doen vanaf ongeveer 4 jaar, afhankelijk van het kind. Officieel ben je dan nog “Gup” maar bij de Rams speel je bij de Turven mee. Neemt contact met ons op over de mogelijkheden!

Trainingstijden:

Wij trainen op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur en, als er geen wedstrijd is, ook op zaterdagen van 10:00 uur tot 11:00 uur. De eerste training van seizoen 2022/2023 is op dinsdag 30 augustus.
Als we wedstrijden hebben, dan is dat op zaterdag (schema bij trainer bekend).

Je bent van harte welkom om mee te komen trainen of kijken. De eerste 4x kun je gratis meedoen! Geef je wél even op via ons mailadres!

Wil je op zaterdag komen? Check dan eerst even of we niet weg zijn voor een wedstrijd.

Turven:

Bij de Turven is er nog nauwelijks sprake van fysiek contact. Er wordt dus nog niet getackeld! In plaats daarvan leer je het passen van de bal en “taggen”. Taggen is een lintje afpakken welke je draagt om je heupen.

Wedstrijden:

Je speelt in een team van 7 spelers op een klein veldje met afmetingen van 20 x 30 meter waardoor je intensief bezig bent met het rugbyspel. Wedstrijddagen zijn altijd toernooien. Eén wedstrijd duurt 2 x 7 minuten, waarbij er dan gemiddeld 3 wedstrijden tijdens het toernooi worden gespeeld.

De toernooitjes starten altijd om 10:00 uur en zijn rond 11:30 uur afgelopen.

Wedstrijden worden bijna altijd gespeeld op dezelfde locatie als waar de Benjamins en Mini’s ook moeten spelen.

Ons team:

De Turven zijn elk seizoen hard op zoek naar nieuwe teamgenoten. Onder leiding van trainer Ian maken we er altijd weer een gaaf seizoen van!

 

 

Hieronder vind je het foto album