Zondag 18 december

Remembrance day

13:00 – Rams 1 vs Bulldogs 1

Deze laatste wedstrijd van het jaar staat in het teken van onze ontvallen Rams-leden. Leden die tijdens het bestaan van de Rams veel hebben betekend voor de club, zij worden op een speciale manier herinnerd en herdacht bij deze thuiswedstrijd, omdat ook zij nog steeds deel uitmaken van de Rams RFC.

Voor ons vlaggenschip van de Rams is dit de laatste wedstrijd voor de winterstop. Het is van groot belang om bij de eerste 6 teams van de competitie te eindigen, om zo zeker te zijn van 2e klasse behoud voor het volgend jaar. Na de winterstop zullen de eerste 6 teams om het kampioenschap strijden in de 2de klasse Noord.

De bezoekers uit Almere staan niet ver onder de Rams, het verschil is 1 punt: de Rams staan op plek 3 en de Bulldogs op plek 4. Het gaat hierbij niet alleen om de winst van de wedstrijd maar ook om positiebehoud bij de eerste 6 teams.

Het gaat dus weer een kraker worden, met grote belangen – en vooral een bijzondere dag voor onze club en de vrienden die we moeten missen.

 

Kom naar het mooiste rugbyveld van Nederland en support het rugby, het vlaggenschip van rugby Apeldoorn en in nagedachtenis van degenen die ons ontvallen zijn.
Het clubhuis is geopend vanaf 11:00